26-10-11

cams last minute

Terwijl er door Colombia Reports 'stats, vond ik een veel inkomend verkeer van internationalsexguide.info, een forum voor mensen die genieten van reizen te zien dat hun seksuele behoeften vervuld (voor goedkope). xcams Het lijkt erop dat er is een toenemende bezorgdheid onder de sekstoeristen naar Medellin te bezoeken omdat het zo gevaarlijk adviezen zijn collega-sekstoeristen naar Cartagena te verkiezen boven Medellin, omwille van de veiligheid. .

Er is niet te ontkennen dat Colombia last minute, en in het bijzonder Medellin, een security probleem heeft. Immers, dit is een land dat in oorlog geweest de afgelopen 45 jaar en produceert het grootste deel van de cocaine die gesnoven wordt door degenen die het zich kan veroorloven in de VS en Europa. Het is niet meer dan logisch dat de oorlog en drugs bendes zijn beveiligingsproblemen veroorzaken.
Degenen die denken met hun hersenen en hebben een compassie voor de Colombiaanse mensen zijn bezorgd over de kwaliteit van het leven en de veiligheid van degenen Colombianen wonen op het platteland en de arme wijken die worden getroffen door het geweld xcams. Maar ik denk dat degenen die denken met hun lul nooit in staat zal zijn om de echte schoonheid waarderen of de complexiteit van een land te begrijpen

 

23:01 Gepost door marquevry | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.